Toata familia lucreaza!!!

Standard

Eu inca lucrez la foc continuu in doua parti total opuse- pana vineri la 12 noaptea mi-am propus sa termin un palton pentru un concurs intre croitorese si la Minnie Mouse.Locul de munca e undeva intre picaturi…In fine, sub acelasi acoperis lucreaza si Socrella, insa pe segmentul „Andrele&Crosete”. Eu sunt aia cu vodoo.buhuhu.
Pana cand o da Domnul sa termin tot ce mi-am propus, postez niste articole pe care soacra mea le lucreaza pentru vanzare, ca deja toata familia a fost cadorisita cu cate unul;).Sunt foarte pufoase, tin cald si se muleaza foarte bine pe corp.O mare calitate este ca sunt versatile si merg puse in fel si chip.Am incercat sa exemplific cu ce am avut la indemana si v-ati dat seama ca merg folosite ca si fular, vestuta, capa, esarfa sau ce vreti voi-la tinute „de sarmale” sau chiar la niste blugi.
Pentru cele care se mai gandesc sa salveze planeta, ele inlocuiesc cu succes raposata „vulpe polara” sau saracutul miel de „astrahan”(nu pot sa trec peste amintirile cu femeile care atarnau la gat mortaciunile alea impaiate , cu gherute sau boticul unui animal nevinovat…brrrrr)
in caz ca va intereseaza „produsele”din poze sau vreti altele,la comanda, contactati-ma pentru detalii

One response »

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s